Publikumsavdelingen ved Sjukehusapoteket i Ålesund. Foto.

På lag med deg for din helse!

Sykehusapotekene i Midt-Norge HF er et apotek i spesialisthelsetjenesten. Alle legemidler som sykehuset benytter i pasientbehandling kommer fra oss.

Om helseforetaket

Sykehusapotekene i Midt-Norge HF er en del av Helse Midt-Norge RHF. Den største delen av vår årlige omsetning på 956 millioner (2016) er relatert til vår virksomhet som er rettet mot driften (pasientbehandlingen) ved sykehusene. Vi leverer alle legemidlene som brukes ved sykehusene. I 2016 var det 195 årsverk i foretaket.

Sykehusapotek

Sykehusapotekene i Midt-Norge HF har apotek ved sykehusene i Namsos, Levanger, Trondheim, Kristiansund, Molde og Ålesund. Hvert enkelt apotek drives av en apoteker som har mastergrad i farmasi.

Foretaksadministrasjon

Helseforetakets administrasjon ligger i Trondheim.

Kart og beskrivelse

Hovedmål

Vårt hovedmål er riktig legemiddelbruk, og vi skaper verdi til pasientene gjennom følgende verdikjeder:

• Legemiddeldistribusjon. Vi sørger for sikker og kostnadseffektiv legemiddeldistribusjon til alle sykehus i regionen.
  • Ekspedering av resept. I våre apotekutsalg på sykehusene ekspederer vi resepter og gir legemiddelrådgivning til utskrevne pasienter.
  • Produksjon av legemidler. Legemiddelproduksjon er vår skreddersøm – vi produserer legemidler til pasienter.
  • Klinisk farmasi. Vi bidrar med vår legemiddelkompetanse i tverrfaglige team på sykehuset.

Riktig bruk av legemidler bidrar til økt pasientsikkerhet og en fornuftig bruk av ressurser.

Verdier

Verdiene kvalitet, trygghet og respekt ligger til grunn for arbeidet vårt.

Miljøpolicy og miljømål

Les om vårt foretaks miljøpolicy og miljømål

Ledelsen i Sykehusapotekene i Midt-Norge HF

Presentasjon av ledelsen i Sykehusapotekene i Midt-Norge HF

Rapporter

I styrets årsberetning kan du lese om driften ved Sykehusapotekene i Midt-Norge HF, vår forskning,  strategier og planer.

Styrets årsberetning for 2016

Styrets årsberetning for 2015

Styrets årsberetning for 2014

Styret

Styremøtene i Sykehusapotekene i Midt-Norge er åpne. Gjennom vår styreadministrasjon ønsker vi å gi deg tilgang til saksdokument, vedtak og presentasjoner som blir gitt til styret.

Saksdokumenter , vedtak og presentasjoner finner du på Styreweb for Sykehusapotekene i Midt-Norge

Styreweb

Kontakt Sykehusapotekene i Midt-Norge HF

postmottak@sykehusapoteket.no
For din egen sikkerhet ber vi om at du ikke sender pasientopplysninger på e-post.

Sykehusapotekene i Midt-Norge HF
Abels gate 5
7030 Trondheim

73 86 42 00

Det enkelte apotek er også tilgjengelig på telefon i sin åpningstid.

Faktura til Sykehusapotekene i Midt-Norge HF

Send oss faktura

Vi ber om at leverandører sender oss elektronisk faktura i Elektronisk handelsformat (EHF-faktura).

Alt om oss

• Møt våre ansatte

Bli kjent med noen av våre ansatte og deres arbeidsoppgaver.

• Mediesenter

• Aktuelt

Disse sidene gir et innblikk i hva som skjer hos Sykehusapotekene i Midt-Norge. Vi forteller om vår forskning, publiserer brosjyrer som er utarbeidet hos oss og gir deg informasjon om åpningstider og tjenester vi tilbyr i våre apotek.

• Faktura til Sykehusapotekene i Midt-Norge HF

• Ledelsen ved Sykehusapotekene i Midt-Norge HF

Helseforetakets administrasjon ligger i Trondheim og ledes av kst. administrerende direktør, Martin Grotnes.