Personvern

Sykehusapotekene i Midt-Norge behandler en rekke personopplysninger om pasienter, ansatte og andre. I Sykehusapotekene i Midt-Norge personvernerklæring beskrives i korte trekk hvordan Sykehusapotekene Midt-Norge behandler og beskytter personopplysninger. I personvernerklæringen for sykehusapoteket.no, kan du lese om personvernet på vårt nettsted.

 

 

Grafisk illustrasjon av data. Dataene er tegnet inn i et fotografi av to åpne hender som omfavner dataene.
Foto: Colourbox.com
Personvernerklæring - Sykehusapotekene i Midt-Norge

Sykehusapotekene i Midt-Norge behandler en rekke personopplysninger om pasienter, ansatte og andre. I personvernerklæringen beskrives i korte trekk hvordan Sykehuapotekene i Midt-Norge behandler og beskytter personopplysningene.

Personvernerklæring for Sykehusapotekene i Midt-Norge

 

Illustrasjonsbilde nettsikkerhet.
Foto: Colourbox.com
Personvernerklæring - sykehusapoteket.no

Personvernerklæringen for Helse Midt-Norge nettsider handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på hnt.no.

Personvernerklæring for sykehusapoteket.no

 

Et ungt par omfavner et barn. Foto.
Foto: Colourbox.com
Personvernombud

Personvernombudet skal ivareta personverninteressene til alle som får sine personopplysninger registrert i Sykehusapotekene i Midt-Norge. Selv om personvernombudet er ansatt i Sykehusapotekene i Midt-Norge, har det en uavhengig stilling i sitt arbeid som ombud.

Kontaktinformasjon og mer om personvernombudets oppgaver

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.